Cart 0

Regenwater zuiveren
en hergebruiken.

Geïnspireerd door de natuur.


DSC_0153_b.jpg
 
architecture-buildings-canada-137581.jpg

Onze technologie

Bluebloqs

Bluebloqs zuivert regen- en oppervlaktewater op een natuurlijke manier. Verschillende zuiveringsprocessen worden gecombineerd, zodat water van hoge kwaliteit ontstaat. Door dit water op te slaan, heb je altijd voldoende water tot je beschikking. Zo creëren we duurzame en leefbare steden.

 

 
 

Nature-based

noun_Plant_1466725.jpg

Wij zuiveren water met een biofilter, dus gebaseerd op natuurlijke principes. Op het filter worden planten geplaatst, zodat het zichtbaar en groen geheel vormt.

 

Modulair

noun_squares_1808695.jpg

In stedelijk gebied is vaak weinig ruimte. Bluebloqs is daarom ontwikkeld als een modulair systeem. Zo garanderen we optimale integratie, waar ook ter wereld.

 

Circulair

noun_Circle_1751811.jpg

Vasthouden - zuiveren - opslaan & gebruiken: dat zijn de stappen van ons circulaire systeem. Zo zorgen we ervoor dat regenwater nieuw leven in wordt geblazen.

 
 

Ruimtelijk ingepast.

after-the-rain-blur-close-up-1065622.jpg
 

 

Bluebloqs wordt toegepast in de

Urban Waterbuffer

DSC_0151.JPG
 

 

Laatste nieuws

Built World Innovation Contest 2019

Van Londen naar München: FF staat in de finale!

Field Factors mag pitchen in de finale van de Built World Innovation Contest 2019. Wauw! Leuk om de mogelijkheden van regenwater aan de bouwsector te laten zien. In oktober zijn we te vinden bij ExpoReal 2019 in München. Keep you posted! Of zien we je daar?

!

Stabiele grondwaterstanden, het hele jaar door

In Pijnacker-Nootdorp is de grond aan het verzakken door fluctuerende grondwaterstanden. Samen met de gemeente werken we aan een oplossing hiervoor, waarbij we verder kijken dan traditionele oplossingen.

Project Field Factors- Valladolid.png

FF gaat internationaal!

Over de grens! We werken aan een haalbaarheidsstudie voor regenwaterhergebruik in het voetbalstadion van Valladolid, Spanje.