Cart 0
 

Regenwater zuiveren en hergebruiken.

 
 
 
DSC_0153_b.jpg
 

 Bluebloqs is een circulair systeem voor
waterbeheer in de bestaande stad.

Geïnspireerd door de natuur.


 

 
 

Een duurzaam watersysteem in vier stappen.

Bluebloqs zuivert regenwater zodat je het later kunt gebruiken. Zo ontstaan gezonde en leefbare steden. Parken, pleinen en straten zijn ideale plekken om Bluebloqs in te passen.

 

 
180606 Bluebloqs Solutions-03-01.jpg

WEB_BANNER_BLUE_1680X300.jpg
 
 

Groene oplossing

noun_trees_2463894.jpg

Op zoek naar een watersysteem, en één die bijdraagt aan een betere toekomst? Bluebloqs is ontwikkeld op basis van natuurlijke principes.

 

Ruimtelijk inpasbaar

noun_buildings_985062.jpg

Bluebloqs draagt bij aan de ruimtelijke kwaliteit van jouw omgeving. Door water en groen te combineren, voeg je een unieke dimensie toe aan jouw project.

 

Klimaatbestendig

noun_Climate+Change_1030201.jpg

Ons klimaat verandert en steden worden steeds dichter bevolkt: daar horen passende oplossingen bij. Met Bluebloqs los je verschillende problemen tegelijk op.

 
 
WEB_BANNER_BLUE_1680X300.jpg

 

 


Laatste nieuws

Field Factors, Kick-Off Climate Kic

Project Climate KIC van start!

Steden klimaatadaptief maken: dat is ons doel. Om dat te realiseren wordt Bluebloqs in 4 Europese steden geïmplementeerd, ondersteund door het Climate KIC project. Gedurende twee jaar werken we samen met verschillende partners om de transitie naar een gedecentraliseerd stelsel van circulaire watersystemen te versnellen.

Project Field Factors- Klapwijk - Urban Waterbuffer.png

Stabiele grondwaterstanden, het hele jaar door

In Pijnacker-Nootdorp is de grond aan het verzakken door fluctuerende grondwaterstanden. Samen met de gemeente werken we aan een oplossing hiervoor, waarbij we verder kijken dan traditionele oplossingen.

Project Field Factors- Valladolid.png

FF gaat internationaal!

Over de grens! We werken aan een haalbaarheidsstudie voor regenwaterhergebruik in het voetbalstadion van Valladolid, Spanje.